Monday, 31 October 2011

SKYPE WITH ADEK SAYANG :)

   
  ILOVEYOU <3


        
                     IMISSYOU :(     


                
                     SI COMEL :)  




                     ANIRA AINA <3
                                

Thursday, 27 October 2011

RINDU :(

               
                                            Aku rindu kau kawan :(
                      *amoy orked <3


  
                 i rindu sanggatsanggat 
                  kat you elyn dally :(


                i rindu gilagila kat
               kat you mimi kamaruddin <3


                  sys rindu korang ,
                     elyn n aina <3
















RINDU :(


                                               sys rindu korang :(
               *elyn n aina .








Monday, 24 October 2011

5 month anniversary :(


Today 25.10.2011 aku dngan org kat atas niy dah 5 bulan pexsys , hmm , timetime niy lah jgak kita orang gadoh . setiap bulan nk dekat anniversary msty gadoh , kalau tak gadoh ,tak layan antara 1 sama laen . tuh lah lumrah kehidupan kitaorang pexsys . sabar jea lah kan :( act , sekarang niy dye tngah marah kat aku sebab hari tuh aku ckp dye b*b* , sape sruh typu aku , aku bnggang mmng smua perkataan boleh kuar . tapi aku dh mintak maaf , dye jea tak nak maaf kan aku . dye klau boleh nak marah aku selama mana yang boleh . hmm , suka hati dye lah nak maaf kan aku kea tak , asal kan dye bahagia </3 aku tahu dye mna sayang kat aku , mulot jea ckp sayang , hati spe yang thu kan . aku niy jea bodoh sayang dye . hmm :(

Tuesday, 18 October 2011

SMILES :)

Today aku ngan capital E dah 7 months , lama tak ? lama lah jgak kan ? haha :) act , kita orang gadoh hari tuh , tapi sekarang dah baek , sebab capital E dah maaf kan aku . kita orang mana boleh gadoh lamalama , nanti boleh maty sebab rindu :) time capital E antar IM kat fb dye ckp dye maaf kan aku n dye tak nak gadohgadoh dah . aku rasa nak menangis pon ada , sbb terharu dye sudi nak maaf kan aku . thanx capital E . janji tak akan gadoh lagi <3 hop hubungan kita sampai bilabila . ILOVEYOUCAPITALE <3 :)

Sunday, 16 October 2011

SORRY :(

Capital E , sorry for everything ok , sys tahu semua sebab adek marah kat sys , semua salah sys. sys tak ada niat pon nak buat adek marah +jealous+benggang+sakit hati+sedih . adek if jealous kea apa terus terang lah , jangan dendam dalam hati jea . sys paling tak suka org mcm tuh , dah berapa bulan kita pexsys , niy lah first time kita gadoh teruk sampai tak bertegur . hmm , semalam sys tanya adek , ' if sys mati nanti , adek nak cari pexsys bru tak ' adek ckp ' tak akan cri sebab buat sakit hati jea ' time tuh sys mmng terasa gyla lah . sys tahu adek dah banyak bersabar dengan sys n sys tahu sanggatsanggat selama kita pexsys adek sakit hati ngan sys kan ? sokeyy lah adekk , sys niy mmng tak layak jadi pexsys adek pon , sys jea lah yang bnyak buat salah kat adek kan , adek memang tak penah buat salah kat sys ! adek nampak jea kan salah sys  . salah adek , adek nmpak tak ? sorry lah erk kalau selama niy sys BANYAK sanggat buat adek sakit hati . tolong lah jangan sebut lagi perkataan BREAK , please lah , cukup lah semalam jea adek ckp pasal break , sys tak akan lepas kan adek mcm tuh jea . benda niy semua boleh selesai if adek bg respon , please lah wply text sys n angkat sys call . kalau duadua nak ego , sampai bila tak boleh nak baek . niy semua DUGAAN untuk kita . sys sayang adek sanggat , please ingat perkataan niy sampai akhir nyawa adek , SYS SAYANG KAN ADEK SAMPAI AKHIR NAFAS SYS <3 

Thursday, 13 October 2011

13 oktober 2011 :)

nampak tak tarikh kat atas tuh ? nampak kan ? tak nampak , dah lama sanggat hidup lah tuh , HAHA :)
tarikh tuh , tarikh yang bermakna bg aku , tahu sebab apa bermakna ? japjap ! ok . time pagi ! tarikh tuh lah aku ngan capital S bersamasama , bergedikgedik , bermanjamanja semula mcm dulu , rindu sanggt nak situasa mcm tuh balik , thanx capital S sebab luahkan masa untuk orang hari niy . orang happy sanggt dapat bersamasama ngan awk mcm dulu . orang harap kita dapat balik frienship kita mcm dulu . orang sayang awak capital S . 
time malam ! bestbest aku online , tibatiba msj masuk dalam fone , tengoktengok capital AAA yang text aku , aku terus call dye , tak angkat pulak ! sokeyy . pas beberapa minit , dye misscall , aku pon call lah dye . tanya apa mimpi tibatiba misscall aku , sebab dah lama kita org tak text n otp . aku dh tahu dah apa yang dye nk ckp , nak ngadu something letuww . borak punya borak ,  aku bia jea lappy on fb pon online , bia fb tuh ss jap , HAHA , nak dekat 1 jam otp ngan capital AAA . lastlast aku tak boleh nak tahan lg mata yg dh ngantuk niy , aku pon ckp ngan dye yg aku dh ngantuk . next time lah otp lagi . aku rasa happy bila dapat otp ngan capital AAA walaupon time dye susah jea cari aku , time senang mybe dye lupa kat aku niy . sokeyy lah . rindu time duludulu every night kita otp . apapa pon aku happy pada hari khamis MALAM JUMAAT 13.10.2011 . idon'tforgethismemory  <3

NURUL SYAFIKAH BINTI MUSTAFFA :)

Thanx for today , sebab dah happy kan orang . orang rasa hari niy lah paling hari yang bermakna bgi orang , dah lama kita tak mcm hari niy , pagi-2 dah bertegur , gelak samasama , makan samasam , orang terharu gyle time awak suap kan orang bihun tady . kongsi air ngan orang , 1 hari kita berkepet jea kan , sweet letuww , HAHA :) orang rindu smua tuh , dulu kita selalu mcm tuh , sejak kita gado sekejap dulu , pas tuh baek balik , kita dah tak berapa rapat mcm dulu , sekarang insyallah friendship kita akan jadi macam dulu , orang nak sanggat awak , ILOVEYOUFRIEND <3

Monday, 10 October 2011

QURRATUL FASHILIN BINTI ABDUL KARIM :)


You , i pon sayang kan you jgak lah . kalau you nak tahu i terasa kea tak ngan you kan ? ada lah sikit i terasa , sikit jea pon , HAHA . yess , i ngaku  memang i jealous kalau member2 i rapat ngan you , sayang2 lagi , lagilagi orang tuh kaki rampas kawan i , lagi lah i jealous . you lah salah 1 nya member yang i sayang sebab you baek n sporting ngan i . i taknak kehilangan kawan mcm tuh , cukup lah sekali i dah hilang kawan baek . kadang2 you online , i tunggu jea you tgur i , kalau you tak tgur i , ada lah sikit i rasa nak merajuk , apapa pon i sayang you biy <3 

10.10.2011



Awakawak , hari niy 10.10.2011 lah , awak tak ingat kea tarikh apa tuh ? mesty tak kan ? tuh tarikh kita couple lah . kalau kita still couple , dah 1 year kita tau , dah boleh sambut anniversary , tapi tuh semua dalam mimpi jea boleh . kita break pon sebab masingmasaing nak fokus kat PMR , so , sekarang pmr dah abis awk , apa lagi ,,, HAHA ,awak dah janji ngan saya kan lepas PMR awak nak jaga saya balik , janji tetap janji tau awak . saya akan tunggu text dari awak capital ABCDEFGH <3

PMR IS OVER :)


                                                                HOOOREYY !
                              PMR IS OVER :)


masa yang aku tunggu2 kan selama niy sudah tiba , happy gila lah dah abis PMR , seksa rasa buat PMR tuh , selamat lah soalan senang2 , boleh lah aku jawab . harap2 keputusan aku cemerlang . lpas niy boleh lah aku lepak malam2 n hang out every week , mama tak akan marah kan ? rindu kat kawan2 rumah kau niy , lama gila tak lepak . nanti kita lepak lah erk :)




             SAYA DAH BEBAS DARI PMR ! 
        jangan jealous tau awakawak , HAHA :)

Friday, 7 October 2011

AKU TAHU SAPE AKU !

Hmm , sumpah aku terasa dengan post kat blog kau .yea , aku sedar sekarang niy sape jea aku bg kau kan . tak penting dah . it's ok , aku tak ksah weyh , aku sedar aku niy selalu sanggt kacau hidup kau kan , harihari erk ? mybe kau rimas dengan aku sebab tuh kau tulis kat blog kau kan . ohh , sorry lah erk , aku niy memey tak paham bahasa . sebab tuh selalu kacau kau kan , hmm , tapea lah weyh , mulai sekarang aku akan buang num kau , unfriend kau dalam fb n buang semua bnda yang ada kaitan dengan kau . n NOW KITA DAH TAK ADA APAPA LAGI , FULLSTOP ! cukup lah aku tahan dengan peragai kau selama berberapa bulan niy .


# now it's over !