Monday, 10 October 2011

10.10.2011



Awakawak , hari niy 10.10.2011 lah , awak tak ingat kea tarikh apa tuh ? mesty tak kan ? tuh tarikh kita couple lah . kalau kita still couple , dah 1 year kita tau , dah boleh sambut anniversary , tapi tuh semua dalam mimpi jea boleh . kita break pon sebab masingmasaing nak fokus kat PMR , so , sekarang pmr dah abis awk , apa lagi ,,, HAHA ,awak dah janji ngan saya kan lepas PMR awak nak jaga saya balik , janji tetap janji tau awak . saya akan tunggu text dari awak capital ABCDEFGH <3