Monday, 10 October 2011

QURRATUL FASHILIN BINTI ABDUL KARIM :)


You , i pon sayang kan you jgak lah . kalau you nak tahu i terasa kea tak ngan you kan ? ada lah sikit i terasa , sikit jea pon , HAHA . yess , i ngaku  memang i jealous kalau member2 i rapat ngan you , sayang2 lagi , lagilagi orang tuh kaki rampas kawan i , lagi lah i jealous . you lah salah 1 nya member yang i sayang sebab you baek n sporting ngan i . i taknak kehilangan kawan mcm tuh , cukup lah sekali i dah hilang kawan baek . kadang2 you online , i tunggu jea you tgur i , kalau you tak tgur i , ada lah sikit i rasa nak merajuk , apapa pon i sayang you biy <3