Thursday, 13 October 2011

NURUL SYAFIKAH BINTI MUSTAFFA :)

Thanx for today , sebab dah happy kan orang . orang rasa hari niy lah paling hari yang bermakna bgi orang , dah lama kita tak mcm hari niy , pagi-2 dah bertegur , gelak samasama , makan samasam , orang terharu gyle time awak suap kan orang bihun tady . kongsi air ngan orang , 1 hari kita berkepet jea kan , sweet letuww , HAHA :) orang rindu smua tuh , dulu kita selalu mcm tuh , sejak kita gado sekejap dulu , pas tuh baek balik , kita dah tak berapa rapat mcm dulu , sekarang insyallah friendship kita akan jadi macam dulu , orang nak sanggat awak , ILOVEYOUFRIEND <3