Wednesday, 25 January 2012

HMM :(

Sumpah aku rasa sedih gila hari niyy , tak tahu apa nasib aku malam niyy . first toup aku hilang , bodoh mana ntah pegy usik kertas toup aku tuh . 5 inggit pon duit tau , kalu tak ada 5 inggit , dapat tak toup tuh ? tak kan . hmm . second , aku on twitter , pas tuh tweet lah ngan tyrah trisha , missyou iloveyou bagai , last-2 elyn baca tweet aku ngan tyrah trisha , dye pon buat lah tweet bagai-2 pasal aku . kita org maen balas-2 tweet . last-2 dye yang senyap tak reply tweet . tuh bermaksud dye marah n benggang ngan aku . aku ngan tyrah trisha tuh just kawan , tapi kitaorg kira hormat lah panggil adek kaka . yang elyn boleh pulak fikir aku pexsys ngan tyrah trisha . benggang jgak aku kadang-2 org maen tuduh-2 niy . hmm , nak berbaek memnag separuh mati lah niyy aku nak pujuk .#nasibohnasib :(

Saturday, 21 January 2012

SANTAU -..-

APA ITU SANTAU ?


SANTAU ialah sejenis sihir iaitu racun yang diberi kepada mangsa melalui zahir atau melalui angin iaitu melalui pemujaan syaitan atau jin kepada orang laen . kemungkinan boleh membawa maut .


okeyy dah baca apa itu santau ? sebenarnya aku tak tahu apa itu santau . aku tahu bila mama dah cerita A sampai Z . ada jgak orang yang kejam sanggup nak buat sekejam tuh kat orang laen . hmm , aku dah nak dekat seminggu batuk tak berhenti-henti . bila aku tanya mama , asal tak elok batuk aku niy , mama ckp mybe aku kena santau . sape lah yang kejam sanggat tuh . orang yang buat aku santau niy MEMANG HIDUP TAK AKAN SENANG SAMPAI MAMPUS ! 

Friday, 20 January 2012

ADEK OHH ADEK :(

kenapa dengan peragai adek sekarang ? laen macam sys tgok . azam tahun baru ke nak peragai mcm tuh ? sys pelik sanggt kenapa lah kita dah tak serius dalam hubungan kita . masing-2 dah buat hal sendiri sekarang . hidup ke dah mati pon tak tahu nanti . busy pon tak akan seminggu sekali pon tak boleh nak text sys . sys malas nak text adek dulu . mana tahu time sys text tuh adek tengah busy . so , lebih baek adek yg text sys dulu if tak busy . 


sys akan try buang peragai sys yang suka marah n cepat jealous sedayaupaya sys . adek tak suka kan ? okeyy sys faham semua tuh .
sys marah adek pon bukan suka-2 , ada sebab yang tertentu . untuk kesenangan adek jgak . sys ma;as nak ckp banyak-2 . if adek tak nak dengar apa yang sys ckp tuh . first n last lah sys take care pasal adek . sbb ada tak nak dengar sys ckp , buat apa sys nak ckp berulang-2 kali .


kita niy dah 10 bulan pexsys tapi macam baru 10 minit kenal . ada tak faham-2 ke peragai sys mcm mana ? sekarang senang-2 jeakan adek ckp perkataan 'break'kang sys tak kesah adek nak buat apa , adek ckp sys tak sayang adek lah ,ada pexsys laen lah . bila sys take care pasal adek , adek pulak mcm !! hmm , suka hati adek lah , janji adek happy .


# imissyouadek <3