Tuesday, 23 August 2011

RAYA :)

             SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
               MAAF ZAHIR DAN BATIN :)


heyy , korang tak lama lagi kita dh nak raya dah , rasa mcm sekejap jea . tahun niy first time raya kat kampung (kelantan). seumur hidup tak penah raya kat kampung , thun niy baru nk merasa raya kat kampung , best ke ? insyallah best sebab semua family belah mak balik beraya kat kampung , rasa mcm tak sabar je . HAHA :)
Dalam kesempatan niy che nak mintak maaf banyakbanyak kat korang kalau ada terkasar bahasa , termarah , terkutuk ,terbuat salah , terter lagi lah .harap korang dpat maaf kan . che pon dh maaf kan korng if korang ada buat salah kat che . kepada NSBM org nak mintak maaf sanggatsanggat kat awk , org tahu org bnyak buat salah kat dye . org harap hari yang mulia yang akan datang nanti , awk dapat maaf kan org . please org taknak musuhmusuh ngan sapasapa dh lpas niy .korang raya nanti jangan lupa datang rumah che tau , kehadiran korang dinanti kan :)


   SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI                    
    MAAF ZAHIR DAN BATIN :)

Saturday, 20 August 2011

NAK -..-

                                                       NOKIA C3
ayah , jangan lupa janji ayah ngan adek . besok ayah dh janji nak beli kan fone yg kad atas tuh kan . so , jangan tak beli kan pulak tau , ayah tak beli taching ngan ayah sampai raya . smpai raya je , time raya dh ok sbb nak dapat duit raya dari ayah , HAHA ,adek nak snggt fone tuh ayah . adek janji dapat fone niy adek rajin tolong mama . please tau ayah :)

Friday, 19 August 2011








         

                  

        
                                                          TYRAH TRISYA 
                            ILOVEYOUSAMPAITAKTERKIRA <3

Monday, 15 August 2011

PLEASE ADEKK :(


Adek , tapayah nak sedihsedih lah . sys bukan nk berahsia ngan adek, tapi , sys tak nak adek risau n pikir pasal penyakit sys . dah nasib sys dapat penyakit tuh , nak buat mcm mana . sys terima je lah dngan hati yang terbuka . kalau sys pergi pon , dh sampai masa tuh sys tinggal kan smua kat dunia niy . ramai lagi yang boleh take care pasal adek . please lah jangan menangis sbb sys . please terima smua dugaan yang allah bg kat kita . yee , memang idup dan mati allah tentu kan , tapi seseorg tuh kalau hajal dye dh nak sampai , dye boleh rasa . mcm sys lah . sys pon sayang adek jgak . if sys dh tak ada nanati jga diri elokelok oke .
insyallah adek boleh idup tanpa sys . Adek , sys sdih bila baca post kat blog adek tuh . please lah jangan risau dngan pnyakit sys niy . sys oke jea , adek tapyah nk fikirfikir kan lagi pasal pnyakit sys . sys yg perlu risau n fikir pasal smua tuh . 




* ADEK , SYS NAK MINTAK MAAF IF SYS ADA BUAT SALAH KAT ADEK . HOP , ADEK MAAF KAN . SYS SAYANG SANGGAT KAT ADEK , NANTI IF SYS PERGI DULU DARI ADEK , JAGA DIRI ELOKELOK , BELAJAR RAJINRAJIN OKE . JANGAN LUPA PESAN SYS . :(


* KHAS DARIPADA SYS UNTUK ADEK . ( ANIRA AINA ) <3

Friday, 5 August 2011

BUFDAY GIRL :)


  

                                                     
                            BUFDAY GIRL <3
      NURUL SYAFIKA BINTI MUSTAFFA <3
                      
            *hye , fokus tau , nah cerita psal bufday                  
              bufday girl kat atas tuh :)


Tepat je pukul 12 am , 6 ogos 2011 genap lah dye fifteen years old . act , sblum bufday dye kita org gadoh . aku sesaat pon tak pnah lupa bufday dye . 2 / 3 ari aku asyik berfikir je , mcm mne aku nk wish bufday dye nnti , sbb aku dngan dye bergadoh , nak dekat 2 minggu tak bertegur . aku ariari berdoa agar aku dngan dye berbaik semula mcm dulu sblum bufday dye . sejak kita org gadoh , ariari kat sch org tnya ' eika mana ? gadoh ke dngan dye ? selalunya asyik berkepet je 24 jam ' *weyh , please lah jangan tnye soalan tuh ariari .
aku rasa nak menangis tau dngar korg tnye soalan tuh , :(  pas tuh , ari jumaat malam , aku tawakal je lah kan nak mintak maaf kat dye . dalam pukul 11.15 . aku pon sent lah text mintak maaf tuh kat dye . hati aku rasa nak jujur je time sent text tuh n nak tunggu dye wply . dalam 5 minit , dye pon wply text aku tuh , ' oke , niy bulan ramadhan , so , aku MAAF kan kau , tapi aku tak akan lupa apa yang kau buat kat aku , aku berat hati sbnarnya . sorry , klau kau nak tgur aku , up to you lah :( yallah , time tuh aku rasa nak menangis pon ada . aku tak thu dye maaf kan aku ikhlas atau terpaksa . aku harap dye maaf kan aku dngan seikhlas hati dye . textext dye , dh nak dekat pukul 12 . aku pon buat lah ayat nak wish bufday dye mcm mana . dh pukul 12 , aku pon sent lah text tuh . 

text aku wish bufday dye . 


* happy birthday eika <3 may god bless you . good luck for PMR . take care . sorry for everything . aku harap kita boleh jadi mcm dulu . happy birthday again <3


dye wply .


* i hop so . thank yeah :)


lepas pada dye wply text aku tuh , aku rasa bersyukur snggt . allah je lah thu mcm mne aku happy . :) * aku berterima kasih kat allah sbb telah melembut kan hati eika supaya memaaf kan aku . eika , isnin aku bg hadiah kau tau . jga elokelok tau hadiah tuh , aku rela kumpul duit sbb nak beli hadiah kau .
Tahun niy dalam sejarah nak dekat bufday kau kita gadoh . 
selalunya kita lah bestie paling sweet :)




* YALLAH , TOLONG LAH KEMBALI KAN HUBUNGAN KAMI SEPERTI DAHULU , AKU MOHON SANGGATSANGGAT PADA MU YALLAH . AMIN :(






               

Tuesday, 2 August 2011

TRIAL PMR :(


                                                    TRIAL PMR 2011
                   ( 3 OGOS - 10 OGOS 2011 )
                                 ( 075 )
 Takut plak aku tgok tarikh kat atas tuh . tuh lah tarikh yang paling takut . sbb trial pmr . serius aku tak tahu asal aku takot snggt nak jwab trial . aku harap soalansoalan smua nye senang untuk aku jwb . trial ny agak pnting lah jgak , sbb klau nk mohon apapa asrama untuk next year dye nk tgok result trial . 


JADUAL TRIAL PMR :

RABU : BM 1 N 2
KHAMIS : BI 1 N 2
JUMAAT : MATH 1 N 2
ISNIN : AGAMA N SEJARAH
SELASA : SCIENCE 1 N 2
RABU : GEORGRAFI N KHB


trial n nanti pmr aku kena jwab exam dekat dewan dngan budakbudak klas 3M N 3G . klas aku name 8 atas sekali kena jwb dlam dewan .( please lah cikgu , saya tak nak jwab dekat dewan lah . lagilagi angka geliran saya dekat plak dngan NSM tuh . saya tak boleh lah nak fokus nnti exam ) hmm , nak tak nak aku kena jgak dduk dekat dngan NSM . * jangan aku menangis sudah lah time exam nanti .




apapa pon , aku hop nanti time aku jwab exam smuanya berjalan dngan lancar , * amin . aku taject trial ny aku dpat A , klau tak ada A pon tak apa . jnji aku lulus smua . senang nk mohon sch thun dpan . apapa pon , goodluck untuk aku for trial niy . 
AMIN !