Tuesday, 23 August 2011

RAYA :)

             SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
               MAAF ZAHIR DAN BATIN :)


heyy , korang tak lama lagi kita dh nak raya dah , rasa mcm sekejap jea . tahun niy first time raya kat kampung (kelantan). seumur hidup tak penah raya kat kampung , thun niy baru nk merasa raya kat kampung , best ke ? insyallah best sebab semua family belah mak balik beraya kat kampung , rasa mcm tak sabar je . HAHA :)
Dalam kesempatan niy che nak mintak maaf banyakbanyak kat korang kalau ada terkasar bahasa , termarah , terkutuk ,terbuat salah , terter lagi lah .harap korang dpat maaf kan . che pon dh maaf kan korng if korang ada buat salah kat che . kepada NSBM org nak mintak maaf sanggatsanggat kat awk , org tahu org bnyak buat salah kat dye . org harap hari yang mulia yang akan datang nanti , awk dapat maaf kan org . please org taknak musuhmusuh ngan sapasapa dh lpas niy .korang raya nanti jangan lupa datang rumah che tau , kehadiran korang dinanti kan :)


   SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI                    
    MAAF ZAHIR DAN BATIN :)