Monday, 5 September 2011

SALAH SYS :(


adekk , kenapa dengan relationship kita sekarang . apa nak jadi ? yea , sys tahu semua niy salah sys kan , sys niy ego snggt , suka snggt marahmarah adek , sampai adek rasa rimas kan , sorry erk adekk , sys buat smua tuh bukan saje jea , tapi sys sayang adek , sys tak nak kita GADOH , TAK BERTEGUR , LAST-2 NANATI JADI MUSUH , tuh yg sys tak nak , adekk pon jaga lah sys peragai tuh , jgn selalu buat sys marah , sys niy pangtang orang buat salah sikit . sys tunggu jea text raya dari adekk , tapi sampai skarang tak dapat pon :( sys text adek , call adek kenapa tak ada respon ? adekk dah BENCI kat sys kea ? kalau adek dah benci kt sys ,cakap oke , takpea , nak buat mcm mana kan dah orang nak benci kita . sys rindu sanggatsanggat kat adekk , dah nak dekat sebulan kita tak bertegur . :( sys sayang adekk . please adekk wply and angkat sys call , SORRY FOR EVERYTHING ADEKK :( ILOVEYOUANIRAINAMIN <3