Saturday, 14 April 2012

HAPPY SWEET FIFTEEN NUR ANIRA AINA BINTI MOHD AMIN :)


                    HAPPY BUFDAY TO YOU NUR ANIRA AINA 
                        BINTI MOHD AMIN a.k.a AINA AMIN <3


happy sweet fifteen aina amin . may allah bless you . hops , bufday this year bermakna buat aina . che doakan aina sentiasa sehat n happy selalu . che rindu aina sanggat sanggat . rindu memory kita bersama selama niy :/ che tahu aina kuat n boleh menemouh semua dugaan yang datang kat diri aina :/ aina jangan lupa pesan che , study smart for PMR . jaga diri n kesihatan tuh . che still anggap aina adek che . che nak jaga aina sampai bila bila :/  kita jangan lost contact okeyy . take care , missyou . i still love you aina amin :/ <3

Friday, 13 April 2012

HADIAH BUFDAY YANG BERHARGA BUAT SAYA :)



Thank to along amy n my cousin sebab bagi hadiah bufday orang fone sombung young . korang tahu tahu jea kan yang orang dah lama nak fone niy . alhamdulillah akhirnya dapat jugak . orang hargai sanggat pemberian korang niy . thank sanggat sanggat my cousin <3

HAPPY BUFDAY TO ME ( CHENADYA ) N MY SISTER ( NATASHA ) :)


                            HAPPY BUFDAY TO ME 
                    HAPPY BUFDAY TO MY SISTER
                            HAPPY BUFDAY x2
             HAPPY BUFDAY TO ME N MY SISTER <3


4 april 2012 genap lah 16 tahun saya hidup didunia niy . alhamdulillah saya masih bernafas sampai hari ini . bersyukur sanggat sanggat . 14 tahun sambut bufday sorang sorang . selepas 14 tahun sambut bufday sorang sorang , sambut ngan my sister ( natasha ) n this year dye dah 2 tahun . sejak baby tasha ada time bufday dah tak banyak hadiah aku dapat . sedoh betul . tapi takpea . saya dah besar :) this year dapat hadih yang paling berharga buat che . cousin che bagi hadiah fone samsung young . thanx to along amy <3


This year bufday yang paling happy n bad . happy sebab dapat sambut ngan big family . bad sebab time bufday banyak gila dugaan/masalah datang kat diri che . time time tuh lah bergadoh ngan elyn . sumpah sedih time hari bufday tuh . apa apa pun hidup che harus diteruskan jugak . 


this year sambut bufday ngan big family kat rumah mummy . sumpah awesome gila . thanx to my big family sebab habis kan masa sambut bufday orang n baby tasha . hops , bufday yang seterusnya lebih bermakna , bersejarah n labig gampak dari tahun tahun yang lepas <3

Friday, 6 April 2012

EVERYTHING OVER WITH AINA AMIN :/


         NUR ANIRA AINA BINTI MOHD AMIN :/


Text dari dye - 08:04 pm .


che , aina nak cakap something . mybe sampai sini jea our relationship . i'm sorry for not being good enough for you. halalkan semua hutang ke apa dekat che yang aina tak terbayar . che baik sanggat dengan aina tapi hmm biar aina jea yang tahu. sepatutnya dari dulu aina tak terima che jadi pexsys sebab semua ni akan buatkan seseorang sakit hati or whatever . hmm che jaga diri okey . thanksuntuk semuanya , jangan cari aina lagi . thanks so much sebab terima aina selama ini . everyone changed . sama macam aina . seriously , aina sedih tapi nak buat macam mana kan . redha jealah .  i'm sorry che nadya . bye . assalamualaikum :/


reply - 08:33 pm .


ya allah , aina pulak nak buat che sedih . tak cukup kea buat che menangis ? hmm , apa lah nasib che kali niy. banyak betul dugaan yang datang kat diri che . even kita dh tak pexsys , kita boleh jadi kawan kan ?  please jangan lost contact ngan che , che dah anggap aina mcm adik che sendiri n sampai bila bila pun che anggap aina adik che even kita dah tak ada apa apa . che mintak maaf sebab tak boleh jaga aina dengan baek n jadi kaka yang baek . jangan penah lupa saat kita bersama , pahit dan manis :/ che harap lepas niy aina tak cari pexsys laen , che nak jadi org terakhir jadi pexsys ngan aina . che tak sanggup nak lepas kan aina , tapi nak buat macam mana tuh keputusan aina . che redha jealah . please sanggat lepas niy kita still macam dulu . jangan sombong ngan che n lupa kat che :/ sumpah sedih gila nak lepas kan aina . apa apa pun jangan lupa pesan che . study smart for PMR . jaga diri tuh . jangan lupa makan n minum , che sentiasa kana tunggu aina text che . kbai . takecare . iloveyousomuch . imissyousomuch :/




DENGAN ITU BERAKHIRLAH HUBUNGAN KAMI BERDUA SETELAH 11 BULAN 11 HARI BERSAMA :/


Tuhan jea tahu apa yang aku rasa sekarang . saya amat menyanyangi awak nur anira aina :/

Thursday, 5 April 2012

YA ALLAH , KUAT KAN LAH DIRI HAMBAMU INI :/



*Ya allah , kuat kan lah diri hambamu ini semasa ia menempuh semua dugaan yang kau berikan :/


                             *siap kan tisu dulu sebelum baca blog kat atas tuh :/
hmm , aku tahu dye wish bufday aku tuh tak ikhlas sebab dalam hati dye still marah aku . 
aku pon tak thu lah apa yang aku buat sampai dye marah macam niy . nak ckp pasal hari ahad tuh , mybe yaa mybe tak . ntah lah aku pun pening fikirkan pasal niy . kita manusia niy cakap jea pandai nak buang ego n jealous tuh jauh juah konan tapi susuh bagi seorang manusia . first time gadoh teruk macam niy . selama kitaorang setahun bersama tak penah pon gadoh sampai nak lost contact . tuhan jea tahu bertapea sedihnya aku :/


this year bufday aku yang paling bad seumur hidup aku . banyak gila masalah yang datang kat diri aku niy . sumpah tak larat nak menempuh semua masalah tuh . tahun niy sikit pun tak ada perasaan nak sambut bufday , semua disebab kan aku bergadoh ngan dye . mama pun ada tegur asal tahun niy time bufday aku tak berapa nak happy . aku hanya mampu cakap ' mana ada , happy lah ' dalam hati tuhan jea tahu :/


first first aku bukak blog dye yg atas niy air mata aku tiba tiba mengalir dengan sendirinya . aku dah terfikir mesti post yang dye post tuh boleh buat aku menangis . aku baru baca setengah post dye tuh , aku terus menangis gila gila lah . sampai batuk n nak termuntah muntah aku . first time menangis teruk sebab dye . aku tak tahu lah sebesar mana kesalahan aku yang aku telah buat sampai boleh jadi macam sekarang . :/ tuhan jea tahu bertapea tingginya ego dye . setinggi langit aku rasa . aku tengok perasaan jealous dye sekarang niy semakin kuat . 


aku tahu aku salah dalam hal niy . tapi please bagi aku 1 jea lagi peluang untuk berbaik ngan kau n perbetul kan kesalahan aku tuh . please if aku buat kau jealous or apa terus jea tegur jangan pendam dlm hati tuh . aku jujur ngan kau , aku cuma ada pexsys kau ngan aina kea . kau ngan aina ! ! tak ada org laen selain korang . please percaya . aku berani bersumpah . aku tahu aku niy memang tak boleh jadi seorang kaka yang boleh membimbing adek . mama pon cakap kau niy kaka yang tak berguna , aku tahu tuh :/


kenapa bila kita bergadoh jea , mesti kau tak nak angkat call n tak nak reply text aku . sampai bila kita tak akan boleh selesai kan masalah kita niy kalau macam tuh . please sanggat sanggat weyh buang jauh jauh ego kau tuh . kenapa lah ego tuh suka snggat datang kat dye kau . seksa aku rasa bila ego kau tuh dah terlalu tinggi . 


time aku baca blog kau yg atas niy sumpah teresak resak aku menangis , sumpah sedih gila . first time kau buat aku menangis seteruk tuh sebab kau . aku tak peduli dah sape tengok aku menangis time tuh . aku tahu mama nampak aku menangis tapi mama buat buat tak nampak jea . aku still ingat dulu mama kata dye tak suka tengok anak anak dye sedih . mama lah tempat kau mengadu masalah aku . mama tak kesah aku nak cerita apa masalah aku even cerita pasal bf . aku bersyukur dapat mama yang mcm tuh .


aku cerita semua nya pasal kita gadoh niy kat mama , mama hanya mampu suruh aku bersabar jea n mama pesan sedih mana pun aku , hidup aku mesti diteruskan walaupun susah bagi aku . mama cukup tak suka bila aku cakap yang aku gadoh ngan kau or sape sape . mama try nak selesai kan masalah kita niy tapi aku tak bg sebab dalam hal niy mama tak ada kena mengena pun . thanx mama sebab sudi dengar masalah orang . you are the best mother <3


aku harap dalam masa yang terdekat niy kita boleh berbaik mcm dulu if tak ada batu api yang mengapi api kan kau . aku harap sanggat sanggat kau maaf kan kesalah aku . sia sia jea setahun lebih kita pexsys pas tuh nak lupa kan disebabkan kita gadoh niy . kenapa peragai kau dah berubah sanggat sanggat weyh ? mana peragai kau yang manja , sweet , tc pasal aku , n macam macam lah lagi . aku dah penat weyg every time menangis pasal kau . mata aku niy dh tak mcm mata dah , bengkak gila :/


To elynfadzil , imissyousomuch , iloveyousomuch , ineedyou :/ please kita berbaik balik  macam dulu . please sanggat sanggat :/