Friday, 13 April 2012

HAPPY BUFDAY TO ME ( CHENADYA ) N MY SISTER ( NATASHA ) :)


                            HAPPY BUFDAY TO ME 
                    HAPPY BUFDAY TO MY SISTER
                            HAPPY BUFDAY x2
             HAPPY BUFDAY TO ME N MY SISTER <3


4 april 2012 genap lah 16 tahun saya hidup didunia niy . alhamdulillah saya masih bernafas sampai hari ini . bersyukur sanggat sanggat . 14 tahun sambut bufday sorang sorang . selepas 14 tahun sambut bufday sorang sorang , sambut ngan my sister ( natasha ) n this year dye dah 2 tahun . sejak baby tasha ada time bufday dah tak banyak hadiah aku dapat . sedoh betul . tapi takpea . saya dah besar :) this year dapat hadih yang paling berharga buat che . cousin che bagi hadiah fone samsung young . thanx to along amy <3


This year bufday yang paling happy n bad . happy sebab dapat sambut ngan big family . bad sebab time bufday banyak gila dugaan/masalah datang kat diri che . time time tuh lah bergadoh ngan elyn . sumpah sedih time hari bufday tuh . apa apa pun hidup che harus diteruskan jugak . 


this year sambut bufday ngan big family kat rumah mummy . sumpah awesome gila . thanx to my big family sebab habis kan masa sambut bufday orang n baby tasha . hops , bufday yang seterusnya lebih bermakna , bersejarah n labig gampak dari tahun tahun yang lepas <3