Friday, 6 April 2012

EVERYTHING OVER WITH AINA AMIN :/


         NUR ANIRA AINA BINTI MOHD AMIN :/


Text dari dye - 08:04 pm .


che , aina nak cakap something . mybe sampai sini jea our relationship . i'm sorry for not being good enough for you. halalkan semua hutang ke apa dekat che yang aina tak terbayar . che baik sanggat dengan aina tapi hmm biar aina jea yang tahu. sepatutnya dari dulu aina tak terima che jadi pexsys sebab semua ni akan buatkan seseorang sakit hati or whatever . hmm che jaga diri okey . thanksuntuk semuanya , jangan cari aina lagi . thanks so much sebab terima aina selama ini . everyone changed . sama macam aina . seriously , aina sedih tapi nak buat macam mana kan . redha jealah .  i'm sorry che nadya . bye . assalamualaikum :/


reply - 08:33 pm .


ya allah , aina pulak nak buat che sedih . tak cukup kea buat che menangis ? hmm , apa lah nasib che kali niy. banyak betul dugaan yang datang kat diri che . even kita dh tak pexsys , kita boleh jadi kawan kan ?  please jangan lost contact ngan che , che dah anggap aina mcm adik che sendiri n sampai bila bila pun che anggap aina adik che even kita dah tak ada apa apa . che mintak maaf sebab tak boleh jaga aina dengan baek n jadi kaka yang baek . jangan penah lupa saat kita bersama , pahit dan manis :/ che harap lepas niy aina tak cari pexsys laen , che nak jadi org terakhir jadi pexsys ngan aina . che tak sanggup nak lepas kan aina , tapi nak buat macam mana tuh keputusan aina . che redha jealah . please sanggat lepas niy kita still macam dulu . jangan sombong ngan che n lupa kat che :/ sumpah sedih gila nak lepas kan aina . apa apa pun jangan lupa pesan che . study smart for PMR . jaga diri tuh . jangan lupa makan n minum , che sentiasa kana tunggu aina text che . kbai . takecare . iloveyousomuch . imissyousomuch :/




DENGAN ITU BERAKHIRLAH HUBUNGAN KAMI BERDUA SETELAH 11 BULAN 11 HARI BERSAMA :/


Tuhan jea tahu apa yang aku rasa sekarang . saya amat menyanyangi awak nur anira aina :/