Wednesday, 21 March 2012

1 YEAR ANNIVESARY WITH MY ADEK BUSUK :)



1,2,3 ! happy 1 year anniversary adek busuk sys <3 hop , hubungan kita boleh kekal sampai bila akhir nafas kita . alhamdulillah kita dah setahun bersama dengan menempuh banyak sanggat masalah . ada jea orang yang nak kacau hubungan kita . sys bersyukur sebab kita still bersama walaupon selalu bergadoh .thanx sbb adek still tahan dengan peragai sys yang kuat jealous n ego kuat . jealpus tandanya sayang , sys kan sayang adek :)sys dah berjanji kat diri sys , lepas kita setahun niy , sys nak buang peragai sys yang kuat jealous n ego . sys try okeyy . sys mcm tak percaya yg kita dh setahun pexsys . rasa sekejap jea . apa apa pon adek ingat okey sys sanyang adek sampai bila bila . ingat pesan sys , jaga diri elok elok . jangan lupa studu okey , awak tuh nak PMR . jangan lupa mkn dan minum . jaga kesihatan diri tuh jgak . INGAT ! jangan sesaat pon lupa kan sys tau :)
iloveyoumybusuk*
imissyouadekbusuk*
18.3.2011 / 11.03 pm <3

Friday, 9 March 2012

RINDU MEREKA :(



Fokus kat gambar di atas . cari mana satu saya ? cari sampai dapat . selagi tak dapat jangan berhaenti mencari . hehe :) niy time aku darjah 2 comel comel jea semua kan . rindu kat dyeorang dalam gambar niy . bila lah kita dapat jumpe mcm time time sekolah rendah . missyouall <3 

Thursday, 8 March 2012

HAIR BAND UNTUK ADEK ADEK KU :)


Tuh lah hair band yang aku belikan untuk adek adek aku . aina n elyn . nak tahu macam mana aku tergerak hati nak belikan dyeorang hair band niy ? 
hari rabu aku pegy mid saje jalan jalan pas tuh terjumpe kedai kecik kecik yang jual barang baang untuk rambut . aku ngan pieka pon saje saje lah nak tengok tengok . last last tergerak hati nak beli hair band sebab semua cantik cantik . mula mula nak beli untuk aku jea , pas tuh org yg jual tuh cakap 3 hair band tuh dye bg RM 10 n dapat free subang . aku ngan pieka apa lagi pilih lah yang mana kita org minat . tapi aku terfikir jugak time tuh beli banyak banyak buat apa , tak akan nak pkai benda tuh jea . last last teringat kat aina n elyn . so , terus kan memilih hair band yg cantik untuk adek adek ku . aku belikan untuk dyeorang warna hitam mcm kat dalam gambar tuh , aku punya warna biru . ingat nak sama tiga tiga tapi tak ada stok . mybe hair band niy boleh buat kenangan bg adek adek aku . imissyou adek , iloveyou adek <3

Monday, 5 March 2012

KITA DAH BERBAIK SEMULA . ALHAMDULILLAH :)

Alhamdulillah sekarang kita dah berbaik semula . janji kita tak akan gadoh lagi . janji tau awak *kelip mata . kita dah boleh nak sweet sweet , manja manja n gedik gedik macam dulu . i miss the moment . benda yang dah lepas jangan ingat kan lagi , tuh cerita 2011 . now 2012 . apa apa pon orang tetap anggap awak bestie . awak orang tak tahu lah anggap org bestie lagi kea tak . hmm , tapea tuh semua tak penting , yang penting kita dah berbaik semula . sayang sayang kan awak bestie # NURUL SYAFIKAH BINTI MUSTAFFA