Wednesday, 21 March 2012

1 YEAR ANNIVESARY WITH MY ADEK BUSUK :)



1,2,3 ! happy 1 year anniversary adek busuk sys <3 hop , hubungan kita boleh kekal sampai bila akhir nafas kita . alhamdulillah kita dah setahun bersama dengan menempuh banyak sanggat masalah . ada jea orang yang nak kacau hubungan kita . sys bersyukur sebab kita still bersama walaupon selalu bergadoh .thanx sbb adek still tahan dengan peragai sys yang kuat jealous n ego kuat . jealpus tandanya sayang , sys kan sayang adek :)sys dah berjanji kat diri sys , lepas kita setahun niy , sys nak buang peragai sys yang kuat jealous n ego . sys try okeyy . sys mcm tak percaya yg kita dh setahun pexsys . rasa sekejap jea . apa apa pon adek ingat okey sys sanyang adek sampai bila bila . ingat pesan sys , jaga diri elok elok . jangan lupa studu okey , awak tuh nak PMR . jangan lupa mkn dan minum . jaga kesihatan diri tuh jgak . INGAT ! jangan sesaat pon lupa kan sys tau :)
iloveyoumybusuk*
imissyouadekbusuk*
18.3.2011 / 11.03 pm <3