Friday, 23 September 2011

                                                                              PMR
                                                                         
    
                                                                                   PMR




                                                                                          PMR


   
                                                                             PMR


                                                            PMR


4 . 10 . 2011 - 10 . 10 . 2011 ! ! !

Monday, 12 September 2011

OPEN HOUSE :)

11.09.2011 , rumah aku ada buat OPEN HOUSE , just untuk membermember aku jea . menu untuk OPEN HOUSE aku just mee kari n nasi impit dengan kuah kacang . mama malas nak buat macamacam  makanan . 


thanx to , niena vetto , pieka vetto , shafika azizan , lynda pauzi , syafika mustaffa , amier akmal , fatin haha , alyn ang , syazana iffera , farra elmo , dayang munirah , fasha filla , nurfatin syahirah , ogy , zaini ashiteru n nazran screamo sebab sudi datang rumah aku . sorry kalau ada yang terkurang apapa . thanx sanggatsanggat . sorry kalau tak layan sanggat semalam .


untuk sesiapa yang aku ajak tak datang , jujur aku ckp . aku mmng kecik hati ngan korang , if tak datang bagi lah tahu awalawal . niy tak , buat aku tunggu korang mcm org bodoh jea . specialy my sister , sys memey sedih sbb adek tak datang rumah sys . mama tanya sys asal adek tak datang , sys mampu cakap NTAH jea kat mama . mama kecik hati sbb adek tak datang rumah mama . hmm .


*thanx sekali lagi sape yang datang open house aku tuh <3

Thursday, 8 September 2011

YALLAH :(


korang , nak cerita pasal IM kat atas tuh .
fokus tau . HAHA :)terkejut aku tibatiba jea dye IM aku n antar mcm tuh , yallah time niy lah yang aku tunggutunggu kan .terharu aku dye antar mcm tuh .boleh pulak nak tengoktengok apa yang sys buat untuk berbaek ngan adekk erk , agakagak lah , jgn lah sampai nak dekat sebulan , sampai raya pon tak mintak maap n tak antar pon text raya , sys tunggu jea text raya dari adekk , tapi sampai skarang tak dpat .baek mintak maap banyakbanyak kat sys cepat . derhaka tau baut sys mcm niy . adekk nak thu apa sys rasa ? SAKIT HATI , SEDIH , BENGGANG , KECIK HATI N MACAMACAM LAH LAGI . bapak sdih adek buat sys mcm niy , sys tahu adekk tak sayang sys lagi kan ? takpea lah adekk . sys tahu semua salah sys , sys niy bkn pexsys yang baek pon . thanx sbb bagi sys peluang untuk sayang adek selama niy . sys sayang adekk sanggt <3 :(

Monday, 5 September 2011

BABYBOO :)


                                            1 SEPTEMBER 2011 <3


newboyfriend , iloveyoubabyboo <3 
ingat janji biy kay beby oke . jangan sesekali pon buat baby sakit hati . beby buat biy sakit hati tapea :P jangan pernah sekali pon lupa kat baby tau , beby pon tak akan lupa kat biy :)beby hop relationship kita akan kekal lama.
bak kata biy kalau boleh sampai mampos tau,haha :) ILOVEYOUSAMPAIKITASAMASAMAMATI <3

SALAH SYS :(


adekk , kenapa dengan relationship kita sekarang . apa nak jadi ? yea , sys tahu semua niy salah sys kan , sys niy ego snggt , suka snggt marahmarah adek , sampai adek rasa rimas kan , sorry erk adekk , sys buat smua tuh bukan saje jea , tapi sys sayang adek , sys tak nak kita GADOH , TAK BERTEGUR , LAST-2 NANATI JADI MUSUH , tuh yg sys tak nak , adekk pon jaga lah sys peragai tuh , jgn selalu buat sys marah , sys niy pangtang orang buat salah sikit . sys tunggu jea text raya dari adekk , tapi sampai skarang tak dapat pon :( sys text adek , call adek kenapa tak ada respon ? adekk dah BENCI kat sys kea ? kalau adek dah benci kt sys ,cakap oke , takpea , nak buat mcm mana kan dah orang nak benci kita . sys rindu sanggatsanggat kat adekk , dah nak dekat sebulan kita tak bertegur . :( sys sayang adekk . please adekk wply and angkat sys call , SORRY FOR EVERYTHING ADEKK :( ILOVEYOUANIRAINAMIN <3