Saturday, 14 April 2012

HAPPY SWEET FIFTEEN NUR ANIRA AINA BINTI MOHD AMIN :)


                    HAPPY BUFDAY TO YOU NUR ANIRA AINA 
                        BINTI MOHD AMIN a.k.a AINA AMIN <3


happy sweet fifteen aina amin . may allah bless you . hops , bufday this year bermakna buat aina . che doakan aina sentiasa sehat n happy selalu . che rindu aina sanggat sanggat . rindu memory kita bersama selama niy :/ che tahu aina kuat n boleh menemouh semua dugaan yang datang kat diri aina :/ aina jangan lupa pesan che , study smart for PMR . jaga diri n kesihatan tuh . che still anggap aina adek che . che nak jaga aina sampai bila bila :/  kita jangan lost contact okeyy . take care , missyou . i still love you aina amin :/ <3

Friday, 13 April 2012

HADIAH BUFDAY YANG BERHARGA BUAT SAYA :)



Thank to along amy n my cousin sebab bagi hadiah bufday orang fone sombung young . korang tahu tahu jea kan yang orang dah lama nak fone niy . alhamdulillah akhirnya dapat jugak . orang hargai sanggat pemberian korang niy . thank sanggat sanggat my cousin <3

HAPPY BUFDAY TO ME ( CHENADYA ) N MY SISTER ( NATASHA ) :)


                            HAPPY BUFDAY TO ME 
                    HAPPY BUFDAY TO MY SISTER
                            HAPPY BUFDAY x2
             HAPPY BUFDAY TO ME N MY SISTER <3


4 april 2012 genap lah 16 tahun saya hidup didunia niy . alhamdulillah saya masih bernafas sampai hari ini . bersyukur sanggat sanggat . 14 tahun sambut bufday sorang sorang . selepas 14 tahun sambut bufday sorang sorang , sambut ngan my sister ( natasha ) n this year dye dah 2 tahun . sejak baby tasha ada time bufday dah tak banyak hadiah aku dapat . sedoh betul . tapi takpea . saya dah besar :) this year dapat hadih yang paling berharga buat che . cousin che bagi hadiah fone samsung young . thanx to along amy <3


This year bufday yang paling happy n bad . happy sebab dapat sambut ngan big family . bad sebab time bufday banyak gila dugaan/masalah datang kat diri che . time time tuh lah bergadoh ngan elyn . sumpah sedih time hari bufday tuh . apa apa pun hidup che harus diteruskan jugak . 


this year sambut bufday ngan big family kat rumah mummy . sumpah awesome gila . thanx to my big family sebab habis kan masa sambut bufday orang n baby tasha . hops , bufday yang seterusnya lebih bermakna , bersejarah n labig gampak dari tahun tahun yang lepas <3