Monday, 15 August 2011

PLEASE ADEKK :(


Adek , tapayah nak sedihsedih lah . sys bukan nk berahsia ngan adek, tapi , sys tak nak adek risau n pikir pasal penyakit sys . dah nasib sys dapat penyakit tuh , nak buat mcm mana . sys terima je lah dngan hati yang terbuka . kalau sys pergi pon , dh sampai masa tuh sys tinggal kan smua kat dunia niy . ramai lagi yang boleh take care pasal adek . please lah jangan menangis sbb sys . please terima smua dugaan yang allah bg kat kita . yee , memang idup dan mati allah tentu kan , tapi seseorg tuh kalau hajal dye dh nak sampai , dye boleh rasa . mcm sys lah . sys pon sayang adek jgak . if sys dh tak ada nanati jga diri elokelok oke .
insyallah adek boleh idup tanpa sys . Adek , sys sdih bila baca post kat blog adek tuh . please lah jangan risau dngan pnyakit sys niy . sys oke jea , adek tapyah nk fikirfikir kan lagi pasal pnyakit sys . sys yg perlu risau n fikir pasal smua tuh . 




* ADEK , SYS NAK MINTAK MAAF IF SYS ADA BUAT SALAH KAT ADEK . HOP , ADEK MAAF KAN . SYS SAYANG SANGGAT KAT ADEK , NANTI IF SYS PERGI DULU DARI ADEK , JAGA DIRI ELOKELOK , BELAJAR RAJINRAJIN OKE . JANGAN LUPA PESAN SYS . :(


* KHAS DARIPADA SYS UNTUK ADEK . ( ANIRA AINA ) <3