Friday, 5 August 2011

BUFDAY GIRL :)


  

                                                     
                            BUFDAY GIRL <3
      NURUL SYAFIKA BINTI MUSTAFFA <3
                      
            *hye , fokus tau , nah cerita psal bufday                  
              bufday girl kat atas tuh :)


Tepat je pukul 12 am , 6 ogos 2011 genap lah dye fifteen years old . act , sblum bufday dye kita org gadoh . aku sesaat pon tak pnah lupa bufday dye . 2 / 3 ari aku asyik berfikir je , mcm mne aku nk wish bufday dye nnti , sbb aku dngan dye bergadoh , nak dekat 2 minggu tak bertegur . aku ariari berdoa agar aku dngan dye berbaik semula mcm dulu sblum bufday dye . sejak kita org gadoh , ariari kat sch org tnya ' eika mana ? gadoh ke dngan dye ? selalunya asyik berkepet je 24 jam ' *weyh , please lah jangan tnye soalan tuh ariari .
aku rasa nak menangis tau dngar korg tnye soalan tuh , :(  pas tuh , ari jumaat malam , aku tawakal je lah kan nak mintak maaf kat dye . dalam pukul 11.15 . aku pon sent lah text mintak maaf tuh kat dye . hati aku rasa nak jujur je time sent text tuh n nak tunggu dye wply . dalam 5 minit , dye pon wply text aku tuh , ' oke , niy bulan ramadhan , so , aku MAAF kan kau , tapi aku tak akan lupa apa yang kau buat kat aku , aku berat hati sbnarnya . sorry , klau kau nak tgur aku , up to you lah :( yallah , time tuh aku rasa nak menangis pon ada . aku tak thu dye maaf kan aku ikhlas atau terpaksa . aku harap dye maaf kan aku dngan seikhlas hati dye . textext dye , dh nak dekat pukul 12 . aku pon buat lah ayat nak wish bufday dye mcm mana . dh pukul 12 , aku pon sent lah text tuh . 

text aku wish bufday dye . 


* happy birthday eika <3 may god bless you . good luck for PMR . take care . sorry for everything . aku harap kita boleh jadi mcm dulu . happy birthday again <3


dye wply .


* i hop so . thank yeah :)


lepas pada dye wply text aku tuh , aku rasa bersyukur snggt . allah je lah thu mcm mne aku happy . :) * aku berterima kasih kat allah sbb telah melembut kan hati eika supaya memaaf kan aku . eika , isnin aku bg hadiah kau tau . jga elokelok tau hadiah tuh , aku rela kumpul duit sbb nak beli hadiah kau .
Tahun niy dalam sejarah nak dekat bufday kau kita gadoh . 
selalunya kita lah bestie paling sweet :)




* YALLAH , TOLONG LAH KEMBALI KAN HUBUNGAN KAMI SEPERTI DAHULU , AKU MOHON SANGGATSANGGAT PADA MU YALLAH . AMIN :(