Friday, 20 January 2012

ADEK OHH ADEK :(

kenapa dengan peragai adek sekarang ? laen macam sys tgok . azam tahun baru ke nak peragai mcm tuh ? sys pelik sanggt kenapa lah kita dah tak serius dalam hubungan kita . masing-2 dah buat hal sendiri sekarang . hidup ke dah mati pon tak tahu nanti . busy pon tak akan seminggu sekali pon tak boleh nak text sys . sys malas nak text adek dulu . mana tahu time sys text tuh adek tengah busy . so , lebih baek adek yg text sys dulu if tak busy . 


sys akan try buang peragai sys yang suka marah n cepat jealous sedayaupaya sys . adek tak suka kan ? okeyy sys faham semua tuh .
sys marah adek pon bukan suka-2 , ada sebab yang tertentu . untuk kesenangan adek jgak . sys ma;as nak ckp banyak-2 . if adek tak nak dengar apa yang sys ckp tuh . first n last lah sys take care pasal adek . sbb ada tak nak dengar sys ckp , buat apa sys nak ckp berulang-2 kali .


kita niy dah 10 bulan pexsys tapi macam baru 10 minit kenal . ada tak faham-2 ke peragai sys mcm mana ? sekarang senang-2 jeakan adek ckp perkataan 'break'kang sys tak kesah adek nak buat apa , adek ckp sys tak sayang adek lah ,ada pexsys laen lah . bila sys take care pasal adek , adek pulak mcm !! hmm , suka hati adek lah , janji adek happy .


# imissyouadek <3