Tuesday, 18 October 2011

SMILES :)

Today aku ngan capital E dah 7 months , lama tak ? lama lah jgak kan ? haha :) act , kita orang gadoh hari tuh , tapi sekarang dah baek , sebab capital E dah maaf kan aku . kita orang mana boleh gadoh lamalama , nanti boleh maty sebab rindu :) time capital E antar IM kat fb dye ckp dye maaf kan aku n dye tak nak gadohgadoh dah . aku rasa nak menangis pon ada , sbb terharu dye sudi nak maaf kan aku . thanx capital E . janji tak akan gadoh lagi <3 hop hubungan kita sampai bilabila . ILOVEYOUCAPITALE <3 :)