Sunday, 16 October 2011

SORRY :(

Capital E , sorry for everything ok , sys tahu semua sebab adek marah kat sys , semua salah sys. sys tak ada niat pon nak buat adek marah +jealous+benggang+sakit hati+sedih . adek if jealous kea apa terus terang lah , jangan dendam dalam hati jea . sys paling tak suka org mcm tuh , dah berapa bulan kita pexsys , niy lah first time kita gadoh teruk sampai tak bertegur . hmm , semalam sys tanya adek , ' if sys mati nanti , adek nak cari pexsys bru tak ' adek ckp ' tak akan cri sebab buat sakit hati jea ' time tuh sys mmng terasa gyla lah . sys tahu adek dah banyak bersabar dengan sys n sys tahu sanggatsanggat selama kita pexsys adek sakit hati ngan sys kan ? sokeyy lah adekk , sys niy mmng tak layak jadi pexsys adek pon , sys jea lah yang bnyak buat salah kat adek kan , adek memang tak penah buat salah kat sys ! adek nampak jea kan salah sys  . salah adek , adek nmpak tak ? sorry lah erk kalau selama niy sys BANYAK sanggat buat adek sakit hati . tolong lah jangan sebut lagi perkataan BREAK , please lah , cukup lah semalam jea adek ckp pasal break , sys tak akan lepas kan adek mcm tuh jea . benda niy semua boleh selesai if adek bg respon , please lah wply text sys n angkat sys call . kalau duadua nak ego , sampai bila tak boleh nak baek . niy semua DUGAAN untuk kita . sys sayang adek sanggat , please ingat perkataan niy sampai akhir nyawa adek , SYS SAYANG KAN ADEK SAMPAI AKHIR NAFAS SYS <3