Friday, 7 October 2011

AKU TAHU SAPE AKU !

Hmm , sumpah aku terasa dengan post kat blog kau .yea , aku sedar sekarang niy sape jea aku bg kau kan . tak penting dah . it's ok , aku tak ksah weyh , aku sedar aku niy selalu sanggt kacau hidup kau kan , harihari erk ? mybe kau rimas dengan aku sebab tuh kau tulis kat blog kau kan . ohh , sorry lah erk , aku niy memey tak paham bahasa . sebab tuh selalu kacau kau kan , hmm , tapea lah weyh , mulai sekarang aku akan buang num kau , unfriend kau dalam fb n buang semua bnda yang ada kaitan dengan kau . n NOW KITA DAH TAK ADA APAPA LAGI , FULLSTOP ! cukup lah aku tahan dengan peragai kau selama berberapa bulan niy .


# now it's over !