Sunday, 25 December 2011

RESULT PMR :)

Now che nak cerita pasal result pmr che . sumpah sehari sebelom nak amek result tuh asyik terpikir pasal result jea . takot failed lah kata kan . tapi alhamdulillah result okey n membangga kan mama n ayah . sebernanya mcm tak percaya time first-2 tgok result tuh . tersenyum lebar lah che time tuh :) korang nak thu kea apa result pmr che ? tak pyah tahu lah erk . che hanya mampu bagi tahu yang result che ' okey ' n ' lulus ' . tak sia-2 che study selama niy . satu hari tuh che asyik menangis jea , terharu kata kan . first time tgok mama n ayah menangis terharu n first time sejak che besar niy ayah cium che . tapi kan , if member or org yang tak rapat ngan che , che tak ckp pon result yang betol . hanya family , bestie n orang yang che sayang jea thu apa result che seberna . tapi LIYANA ZAINAL pon tahu result che yang seberna . apape pon alhamdulillah   dapat result mcm tuh :)