Wednesday, 14 December 2011

PEXSYS YANG PALING AKU SAYANG :(


Elyn n Aina , sorry klau lepas niy hubungan kita dah tak macam dulu , mybe akan renggang . sorry snggat-2 okey , bukan sys nak hubungan kita renggang tapi dengan keadaan sekarang , peragai korang sekarang n macam-2 lah lagi akan buat hubungan kita renggang . sys pon ada dengan cerita yang korang dah ada orang sayang baru ( boyfriend ) , so , sys harap kekal lama hubungan korang tuh . sys memang tak bg korang couple , tapi spe jea sys niy nak halang korang kan , lagi pon korang selalu ckp ' bosan lah tak ada bf sys ' sunyi jea bila tak ada bf  ' bf bukan penghalang adek nk pmr lah ' . okey sys hanya mampu senyap jea bila korang ckp mcm tuh . sys tak bg korang couple sebab 1 . korang couple bukan nak bg thu sys , bila dah bergadoh n ada prob ngan bf korang , baru lah korang nak cari sys  , tanya sys mcam-2 . sys tak kesah korang nak tanya or suruh sys bg pendapat , tapi jgn lah time susah jea cari sys .  2 . korang akan punya lupa kan sys sikit demi sedikit . mulut korang jea ckp tak akan lupa  kan sys , tapi kenyataannya memang akan lupa . 3 . peragai korang akan berubah dengan sys . mybe korang tak akn sedar yang korang  layan sys dah laen bila korang couple . sys tak kesah korang nk couple or apa , tapi sys tak suka satu hari nanti adek-2 sys menangis sebab lelaki , sakit hati pasal lelaki n macam-2 lah lagi . kaka mana yang sanggup tgok adek dye menangis , sakit hati pasal lelaki . tak ada kan . hmm , lepas pada niy korang abis kan lah masa korang kat bf korang , bf penting dari pexsys kan . sokey , sys tak kesah semua tuh , korang kalau betul-2 rindu kat sys , text lah sys okey . insyallah sys akan reply text korang tuh . sys sentiasa tunggu text dari korang lepas niy . sys malas lah nak marah-2  jealous-2 lagi lepas niy , sys pkir sys niy dah besar dah nak masuk 16 tahun , so , kena lah paham perasaan orang sikit . lepas pada niy kalau lah kan kita dah tak ditakdir kan lagi jadi pexsys , mybe kita boleh jadi kawan tapi tak  serapat , semanja , sesweet time kita pexsys lah . korang still lagi boleh datang umah sys macam dulu . pintu umah sys sentiasa terbuka untuk kedatangan korang berdua . mama tuh asyik tanya pasal korang jea . sys  sanggup menipu mama ckp korang busy lah , korang tak ada kat sini lah n macam-2 lah lagi sys bg alasan kat mama , kang kalau sys cakap korang mlas nak datang umah mama dah sekarang , apa pulak perasaan mama nanti . sys sentiasa doakan kebahagiaan korang didunia dah akhirat nanti , sys sayang korang sampai bila-2 , sesaat pon sys tak akan lupa kan korang walaupon korang buat sys sakit hari , sedih , benggang n macam-2 lah lagi . <3