Saturday, 10 December 2011

10.12.2011 - HARI PALING SEDIH :(

Sumpah tarikh kat atas tuh hari yang paling aku sedih n kecik hati ngan orang yang aku sayang selama niy , aku ingat jumpe tady dapat eppy n lpas kan rindu kat dyeorang. tengok-2 dyeorang layan aku macam SAMPAH MASYARAKAT ! sys tahu kita dah lama tak text n contact , tapi perlu kea buat sys mcm tuh ? kalau penat pon jangan lah sys yang jadi mangsanya . sys faham adek penat kan , just ckp lah ngan sys , niy tak mcm apa ntah layan sys .

sorang oke lagi layan sys , yang lagi sorang tuh sumpah sombong nak MAMPOS ! tahu lah awak adek member time tuh kan , tapi jgn lah nak berlagak sanggat ngan sys  . time dengan kawan , sys suruh teman sys makan pon buat tak tahu jea kan , oke fine , sys ingat apa adek buat kat sys , sys sabar ok . sys pkir sayang  kat adek-2 sys jea . klau tak lama dah -..- 

sorry lah apa yang sys cakap niy buat adek-2 sys terasa kea marah n pape jea lah , tapi sumpah sys tak boleh nak simpan benda niy sorang-2 . time korang buat sys mcm tuh sys rasa nak menagis jea , tapi sys tahan sebab kat tempat awam , kalau kat situ tak ada orang , dah lama sys nagis . kat rumah pon sys try tahan lagi nak nagis , last-2 kuar jgak air mata sys niy . setitik air mata sys mengalir pasal korang , SYS TAK AKAN MAAF KAN ! sys cukup benci orang buat sys menangis , sebab nanti tak pasal-2 sys tak boleh nak maafkan . 

kalau boleh buat masa sekarang niy kita tak payah contact lah , biar sys elok sikit sedih n kecik hati ngan korang dulu , baru kita contact balik , tuh pon kalau sys still try nak maaf kan korang , kalau sys tak tahan sanggt , SORRY TO SAY LAH , KARANGAN 360 PATAH PERKATAAN AKAN MASUK KAT INBOX MESEJ FONE KORANG . hmm .

apa-2 pon sys tetap sayang korang walaupon korang buat kat sys macam-2 . sys niy senang sayang orang n SENANG BENCI orang , so , jgn bg sayang sys kat korang bertukar menjadi benci oke . sys harap korang dapat faham apa yang sys cakap niy .korang thu kan , sys tak suka orang yg sys sayang buat sys marah n jealous . hmm , iloveyou </3