Monday, 5 December 2011

BUDAK :)

Kita nak cerita niy , fokus tau . kita ada suka kat seorang budak niy . sejak dua menjak niy kita orang makin rapat . dulu just tegur-2 macam tuh jea , sekarang makin mesra pulak kita tengok , hehe . dye take care gyle pasal aku , niy yang aku makin suka kat dye niy . malam-2 kalau aku online dye lah peneman aku dah dye suka buat aku eppy n tersenyum sorang-2 depan lappy niy . budah-2 yang aku suka semua sekolah yang sama , tuh yang susah tuh nak layan , kang layan yang niy , yang tuh pulak jealous . hmm , aku eppy dapat kenal ngan kau budak <3