Sunday, 25 December 2011

HOBI BARU CHE NADYA :)

korang , nak tahu tak apa hobi baru che nadya ? okey-2 che nadya bagi tahu . sekarang che nadya dah suka bertweet pada waktu pagi-2 buta n selalu senggat bertweet ngan new bestie che nadya ' fatin nazira ' . dye selalu teman che nadya time pagi-2 buta n selalu buat che nadya happy n tergelak sorang-2 . sumpah dye friendly . ' tapea , hanya kami berdua jea yang paham ' klau kitaorang tweet tak ada ayat tuh tak sah tweet kita orang . haha . dye suka sanggt ckp yang che nadya niy kuat typu . sumpah #sedih :( sumpah best gila bila tweet ngan dye . rasa aman jea dunia niy . sumpah tak tipu doe . kalau che nadya on twitter pon buka ada layan sape pon , layan si new bestie che nadya tu jea lah :) *kalau dye baca mesti dye bangga kan , haha . first time dye ckp kat che nadya ' iloveyou ' okey , che nadya terharu sanggt, bukan senang soerang kawan nak cakap iloveyou . seriusly aku sayang kau kawan . iloveyou kawan <3 :)