Saturday, 19 November 2011

SORRY :(

19.11.2011 hari yang semua perasaan datang kat aku . happy , sedih , benggang n bnyak lah lagi . yang happy nya . aku first time hang ngan adek gedik aku tuh n hang ngan kawan-2 faten . best lah jgak hang dengan dyeorang , semua friendly . kiat orang macam dah lama jea kenal . semua tempat kalau boleh nak pegy .kaki aku sumpah mcm dah nak tercabut . hang sampai tak sedar diri nak balik . apapa pon best hang ngan korang , laen kali kita hang lagi oke :) pasal sedih pulak , hmm . aku balik-2 jea rumah lepas hang , aku text lah si batu 2 aku tuh , 1 jam kemudian baru dye reply , aku membebel kat dye asal dye reply text aku lambat , dye reply text aku ok jea , buat penat aku membebel panjang-2 . tiba-2 dye ckp dye tak ada mood , dye sruh aku text ngan capital A . aku dah ajak dah mesty dye marah kat aku punya pasal hang tak ajak . aku dah ajak dye , dye yang taknak . so , ok lah kan , aku pon hang lah ngan capital A n member-2 faten . niat aku bkn tak nak bg thu dye yang aku hang sekali ngan capital A tapi aku thu mesty dye jealous punya , sbb tuh aku tak cakap ngan dye , last-2 dye thu yg aku hang ngan capital A . mybe dye marah lah kot . hmm , pas tuh dye tak reply text aku . aku pon hantar lah text panjang kat dye . lepas setengah jam dye pon reply text panjang jgak , dye cakap ' sys pun dh bnyak kli janji tak nak skit kan hati adek , tapi sekarang sys lebih kan a**a . adek thu adek tak selalu online , tapi jgn buat tak endah ngan adek , adek pon ada perasaan . adek selalu kena tipu kan . apa yg adek ada mesti a**a ada jgak . ok lah bye . pape adek mintak maaf . halal kan mkn minum adek selama niy . esok adek byar segala yg sys tlog toupkan adek ':( sumpah aku terus nagis baca text dye . hmm , aku thu aku salah dalam bab niy , sumpah aku tak lebih kan sape-2 pon , sama jea dua-2 aku layan . apapa pon aku tak nak break ngan kau batu 2 . ingat janji kita ok . sumpah aku tak akan ulang lagi kesalahan aku niy . aku sayang kau batu 2 . sebab aku salah , nanti aku hang ngan kau pulak erk . kita kuar pagi sampai malam . apapa pon aku tak nak gadoh ngan kau , benda boleh selesai dengan cara elok , bukan dengan cara mcm niy . aku nak satu jea kau ubah peragai kau . if kau marah kea jealous or apa , jangan nak simpan-2 dalam hati , terus jea cakap yg kau marah n jealous pasal apapa .sorry again batu 2 :(


* batu 2 tuh nama panggilan aku kat pexsys aku .